Via Vai


Støvler skal kunne mange forskellige ting. I nogle situationer, så er det allervigtigst, at skoene, støvlerne, sandalerne eller stiletterne ser flotte ud.
Her skal de nemlig fungere som supplement til et lækkert outfit, hvis formål det er at imponere og give selvtillid. I andre situationer, så tjener skoene et mere praktisk formål.

Dette gælder for eksempel når der skal gås på arbejdet eller på studiet, når der skal vandres, eller når kulde og slud skal holdes ude i årets kolde måneder.

Det er sjældent man oplever et succesfuldt eksempel på støvler, der kan kombinere disse to kvaliteter. Men det kan Via Vai Boots.

Med base i Holland er Via Vai en af de absolut bedste og mest teknisk dygtige producenter af fodtøj i Europa.

Det er da heller ikke for ingenting, at Via Vai nu forhandles i både Tyskland, Belgien, Norge, Danmark og Luxemburg.

Producenten imponerer nemlig gang på gang med sine kollektioner af sko, og dette har gjort dem eftertragtede blandt forhandlere i de mange lande.

Hos Via Vai er kodeordene sans for stil, kvalitet, unikt design og en masse sjov. Dette afspejler sig i de endelige produkter, hvor klassiske traditioner for skodesign kombineres med de nyeste tendenser inden for moden.

 

Hollandsk designer med italiensk inspiration

Det var den hollandske designer Ruud Pessers, som startede Via Vai Shoes i 1992.

Efter at have observeret den italienske skomode og skofabrikation i nogle år ønskede han at starte sit eget projekt op, og dette resulterede i et firma, som i dag er mere populært end nogensinde.

På grund af den originale inspiration som Ruud Pessers fandt i modens hjemland, har Via Vai rod i de italienske traditioner for sko.

Alle materialer kommer således også fra Italien, et faktum der i dén grad borger for kvaliteten.

Samtidig med at man gennem de italienske principper opretholder nogle stolte traditioner, så er et af nøgleordene for Via Vais design også nytænkning og mod.

Dette gælder primært modet til at tænke uden for boksen og eksperimentere med former, farver, snit og koncepter.

Dette har resulteret i nogle helt vidunderlige og unikke produkter, som ikke minder om alle de andre på markedet.

Hvad end der er tale om støvler, pumps, sneakers eller noget helt fjerde, så kan Via Vai nemlig noget, som de andre designere og producenter ikke kan.

 

Tjek vores udvalg af Via Vai Boots ud

Her på siden finder du et stort udvalg af støvler fra støvler fra Via Vai. Og der er mange gode grunde til, at dine næste støvler skal komme fra netop denne designer.

Hvis den ovenstående beskrivelse af de gode principper bag virksomheden ikke er nok, så kan du nemlig ved selvsyn se, lige præcis hvor fede disse produkter er.

Som noget ganske særligt har Via Vai nemlig formået at skabe en serie af fodtøj, som både er lækkert at have på, holder godt og ser pæne ud.

Hvad end du er mest til en lidt mere fræk model i ruskind og med høje hæle eller en mere afdæmpet, flad, sort støvle, så kan du finde dem her på hjemmesiden hvor du også finder andre gode mærker.

Fælles for alle støvler fra Via Vai er, at de er produceret til at støtte foden. Her vil du således aldrig opleve, at du skal klemme foden ned i en støvle, som ikke rigtig passer.

Tværtimod vil du opleve at støvlen, på grund af den gode syning og kvalitetsmaterialet, smyger sig om foden og leverer både komfort og støtte.

En god sål og en solid hæl fungerer ligeledes stødabsorberende og gør det at bevæge sig med fodtøj fra Via Vai til noget nær en dans på roser.

 

Ét par støvler fra Via Vai er bedre end ti andre i skabet

Det lyder banalt, men aldrig har det været mere sandt end med støvlerne fra Via Vai. Fordi kvaliteten er så høj på disse produkter, så kan de nemlig holde i mange år.

Behandler du dem regelmæssigt med den korrekte beskyttelse, så vil læder, ruskind og lignende materialer desuden holde sig pæne i al den tid også.

At spendere lidt flere penge på ét par gode støvler fra Via Vai er derfor langt bedre end at købe et par billigere sko i dårligere kvalitet hvert andet år.