Saint Tropez


Elegant og feminin stil med tøj fra Saint Tropez. Er du på jagt efter inspiration til en fornyelse af garderoben, så er du kommet til det helt rigtige sted. Mange kan være gode til at gå i det samme tøj fra de samme mærker, som de altid går i.

Nogle gange kan det dog være rart med lidt fornyelse og så kan det være rart med inspiration. Her bliver du præsenteret for det danske mærke Saint Tropez og deres luksuriøse og lækre tøj. De har helt sikkert noget tøj, du vil elske.

Saint Tropez tøj er tøj til den moderne kvinde. Mærket fokuserer på at lave tøj til kvinden, der vil føle sig fashionabel hver dag. Der fokuseres både på sæsonens must haves, men også de mere utraditionelle stykker tøj, man kan bruge til mere specielle lejligheder.

Mærket skaber tøj hele året rundt og er hele tiden med på de nyeste trends. Der kommer således seks store kollektioner samt tolv mindre såkaldte ekspreskollektioner. Du kan købe tøjet i butikker over hele landet samt i flere forskellige webshops.

 

Lækre materialer og sarte farver

Hvis du vil forny din garderobe, kan du måske starte med at fokusere på materialer i din garderobe.

Har du primært tøj i bomuld, som mange nok har, er det måske på tide at introducere nye og lækre materialer, der kan være med til at give din garderobe et helt andet udtryk.

Sørg for at gå efter tøj, hvor materialet giver tøjet et spændende udtryk. Det kunne være en lækker silkebluse eller en trøje i blød strik.

Det kan også være et par bukser i en silkelignende og glat kvalitet – f.eks. de flotte bukser fra Saint Tropez i en sart rosa. De sarte farver er fordelagtigt, hvis man vil fokusere mere på materialevalget end selve farven.

 

Tøj med lidt mere knald på

Til de mere festlige begivenheder, vil man gerne have tøj, hvor der er lidt mere knald på. Det kan du heldigvis også finde hos Saint Tropez.

Du kan f.eks. finde en fed nederdel i et shiny faux læder look. Nederdelen er fantastisk til at skabe et statement. Kombiner gerne den larmende nederdel med en mere afdæmpet top.

Du kan også pifte dit outfit op med vilde prints f.eks. dyreprints.

Du kan f.eks. finde en lækker nederdel i dyreprint, der passer perfekt til festlige lejligheder. Kombiner igen gerne med en mere afdæmpet top.