Sådan fungerer Blog Guiden


Her hos os glæder vi os over alle de muligheder, som vi giver dig. Vi vil ligeledes gerne have, at du kender til alle vores funktioner, så du kan få mest mulig ud af vores services. Vi tilbyder nemlig en meget høj værdi til en ganske lav pris, og det vil vi gerne vise dig.

Hos os har du disse muligheder:

 

  • Du kan skrive en anbefaling af din egen blog og indsætte et link
  • Du kan skrive en anbefaling af din egen hjemmeside og indsætte et link
  • Du kan få vores hjælp til at skrive en anbefaling af dit website

Der er altså flere muligheder, og de bringer alle en masse positive effekter. En af de største effekter er en stigning i din SEO-værdi, og dette kan du læse meget mere om herunder. Så skynd dig at anmelde din blog på blogguide.dk.

 

Så effektive er eksterne links

Hvis du har placeret links på andre hjemmesider (for eksempel her på Blog Guiden), så kan dette i høj grad være med til at højne SEO-værdien på din hjemmeside.

Det er meget forskelligt, hvor meget eksterne links gavner dig. Det afhænger nemlig af, hvor relevant linket er.

Så hvis du linker til din blog fra vores hjemmeside, så vil dette give en massiv stigning i værdi, men hvis du valgte at linke til din madlavningsblog på en hjemmeside, som omhandlede rejser, så ville det give en mindre stigning i værdi.

 

Vi hjælper dig til billig markedsføring

Markedsføring hjælper dig til at nå flere mennesker med dit produkt eller dit budskab, og det gør vi også.
Gennem mulighederne for at placere relevante eksterne links giver vi dig nemlig en virkeligt effektiv mulighed for billig markedsføring.

Marketing på nettet kan nemlig let blive ret dyrt, hvis man ikke tager alle de rigtige valg, så hvis du gerne vil spare lidt penge på marketingbudgettet, så kan du med stor fordel vælge at oprette anbefalinger og links her hos os.

Det er også ganske simpelt, du kan blot følge denne korte guide:

 

  • Udfyld navn og E-mail
  • Skriv din pressemeddelelse (minimum 350 ord)
  • Indsæt link
  • Send bestilling

Gennem disse fire meget simple trin kan du få kreeret både en anbefaling på blogguide.dk og et relevant eksternt link til ganske billige penge.

Her kan du også finde andre succesfulde blogs

Blog guide hjælper dig ikke blot med at promovere din egen hjemmeside eller din egen blog, blogguide.dk hjælper dig også til at finde andres.
Så hvis du leder efter inspiration, eller hvis du gerne vil finde andre blogs, som har fællestræk med din, så kan du også gøre dette her hos os. Det er nemlig altid en gode ide at følge med i, hvordan blog-verdenen udvikler sig, og hvad andre succesfulde bloggere har gang i.