Prepair

Klik her og se den største forhandler af tøj fra Prepair »

Prepair er ét af de nyeste brands i rækken af danske mærker, der er eksploderet i fremgang de senere år. Kunderne har fundet den røde tråd i mærket og ved hvilken linie der følges ved næste kollektion.

Mange af de danske brands har allerede stor succes såvel herhjemme som i udlandet, hvilket taler for at den danske modebranche for alvor er på vej fremad.

Det vil i hvert fald ikke undre nogen indenfor branchen, hvis Prepair er det næste danske brand, der slår igennem internationalt.

Prepair blev stiftet i 2013 af Lotte Moslund, der med mere end 23 års erfaring indenfor modebranchen om nogen ved, hvad der kræves for at slå igennem i en branche med stor konkurrence.

Derfor er det ingen tilfældighed, at Prepair på kort tid har fået forholdsvis stor succes herhjemme, hvor det er gået fra totalt ukendt til at være på hylderne i mange af de største danske butikker.

Én af disse butikker er Chopin Charlottenlund, der har Prepair på hylderne i deres fysiske butik samt produkterne online i deres store webshop Chopin.dk.

På denne måde kan du både handle online, når du har tid og lyst, ligesom du kan afprøve tøjet i den fysiske butik før et eventuelt køb.

Deres mest populære item er i øjeblikket Prepair Mille kimono.

 

Prepair er feminint tøj til den kvalitetsbevidste kvinde.

Målet med Prepair har siden lanceringen været at inspirere modebevidste piger og kvinder. Dette mål forsøger man at opnå, ved at lancere flere kollektioner årligt – faktisk helt op til 6-8 kollektioner per kalenderår – der afspejler tidens trends på flotteste vis.

Hverdagen og de hotteste trends er nøgleord for Prepair, hvilket tydeligt kan ses, når man dykker ned i det lækre produktsortiment.

Modebranchen ændrer sig konstant, hvorfor det som brand er vigtigt, at man altid er på forkant med uventede situationer.

Derfor er de mange kollektioner et vigtigt led i mærkets filosofi, eftersom det giver dem fleksibiliteten til at omstille sig, når det er nødvendigt.

 

Kunder forkæles ikke kun på designet

Det er ikke kun rent designmæssigt at Prepair kæler for deres produkter. Når det kommer til kvaliteten, så kan du nemlig også forvente noget udover det sædvanlige, da dette er et punkt firmaet vægter meget højt.

Ved kun at bruge udvalgte kvalitetsmaterialer, så sikrer man en høj kvalitet hele tiden, hvilket selvsagt er et stort plus for dig som forbruger.

Desuden betyder det, at tøjet er enormt rart og komfortabelt at have på – du går altså på ingen måde på kompromis!

Selvom såvel design som kvalitet er i top, når du handler modetøj fra Prepair, så er priserne yderst attraktive.

Succesen er ikke steget firmaet til hovedet, tværtimod. Den dag i dag er priserne mere end overkommelige, hvor du blandt andet kan få T-shirts fra helt ned til under 200 kroner.

Udover trøjer så bugner sortimentet også med kjoler, jeans og meget andet feminint tøj, der vil klæde enhver kvindes garderobe.

Tøjet kan desuden bruges når som helst og hvor som helst; både til hverdag og festlige arrangementer, hvor dit look skal piftes op med lidt ekstra elegance.

Vi holder et Prepair udsalg 2 gange om året. Men det er svært at få noget på et Prepair udsalg for mærket er meget populært.

Især Prepair bukser med stribe er populære i øjeblikket. Der er nok tøj fra Prepair at vælge imellem, så kast dig over sortimentet og find de nye investeringer til dit garderobeskab i dag!