Pieszak

Pieszak bukser er blevet populære. De er populære hos stort set alle kvinder, der har haft disse bukser på. For de har bare en perfekt pasform!

Pieszak er det ultimative mærke, hvis du leder efter jeans der sidder knivskarpt og på bedste vis fremhæver dine kvindelige former. Det kan være en jungle at finde rundt i tøjverden, eftersom der findes et væld af forskellige mærker – særligt indenfor modetøj til kvinder.

Pieszak har dog lidt af det hele, hvorfor hjælpen er nær.

Firmaet er oven i købet et dansk mærke grundlagt af Henriette Pieszak tilbage i 2007. På trods af den forholdsvis korte levetid har firmaet allerede oplevet enorm succes – både herhjemme og i udlandet.

Dette skyldes, at man på suveræn vis formår, at kombinere det stilfulde med et råt urban twist, der i forening skaber unikt og moderne tøj til kvinder i alle aldre.

Hvis du ikke er bange for, at skille dig en smule ud fra mængden, så er det helt sikkert Pieszak, du skal have fat i.

 

Sortimentet af produkter

Grundstenen i produktsortimentet fra Pieszak er jeans. Det første produkt overhovedet var således jeans, der stadig i dag spiller den dominerende rolle.

De rå designs og den gode pasform har gjort dem til et hit hos mange kvinder, der værdsætter den unikke stil der lægges for dagen.

Modetøjet har som sagt et lidt råt twist, der dog ikke overstråler elegancen. Tværtimod indgår de to stilarter i en smuk kombination, der på samme tid også forener komfort og stil – dette gør Pieszak unikt og derfor elsket af mange danske trendsættere.

Pieszak er ikke kun jeans til kvinder, selvom dette er den dominerende del af sortimentet.

Foruden de føromtalte cowboybukser finder du således også toppe, kjoler og jakker i produktsortimentet, der vokser støt. Dette gør blot mærket endnu mere interessant, da man hele tiden kan forvente noget nyt – i hvert fald når de årlige kollektioner sætter sit præg på trendsne.

 

Hvad er det Pieszak har som mange andre mangler?

Til tider kan det være svært, at vælge imellem de mange forskellige modebrands, der findes på markedet i dag. Dog kommer du rigtig langt med Pieszak, der tilbyder alt lige fra jeans til toppe og kjoler. Produktsortimentet er stort og ikke mindst mangfoldigt, hvorfor du med sikkerhed kan finde noget, der passer til dig og din smag.

I produktsortimentet finder du, foruden jeans, toppe, kjoler, jakker og et væld af bluser. Indenfor jakker finder du for eksempel dunjakker, uldjakker og denimjakker, hvilket siger lidt om mangfoldigheden.

Hvad angår kvalitet kan du også være sikker på, at få noget udover det sædvanlige, når du handler modetøj fra Pieszak. Pasformen er i top, hvor du indenfor jeans altid får velsiddende bukser, der på fornemmeste vis fremhæver dine kvindelige former. Pieszak mest populære er Pieszak mest populære bukser er Helene jeans shine i sort.

Herudover er mærket som sagt dansk, hvorfor du godt kan forvente lidt udover det sædvanlige – både hvad angår design og kvalitet, men også hvad angår sansen for detaljer.

De skandinaviske designs er allerede enormt populære herhjemme og det er blot et spørgsmål om tid, før Pieszak for alvor slår igennem internationalt.