Philip Hog

Se hele Philip Hog kollektionen for autumn & winter 2018 her »

Philip Hog laver ultra trendy sneakers til enhver smag og til en yderst venlig pris. Med sit friske og strømlinede design udviskes forskellen på mænd og kvinder.

Philig Hog sneakers

Philip Hog Stockholm er et super trendy skomærke som laver fede sneakers til både mænd og kvinder. Philip Hog blev startet af svenske Philip Höglund som selv er vokset op i skobranchen, og som har været med sin far på besøg til diverse skofabrikker. Disse besøg fascinerede ham meget og han var vild med de farverige materialer, tilbehøret og selve skohåndværket. Dér startede drømmen om at have sit eget skomærke, og han har nu fået stablet et virkelig cool brand på benene. Philip Höglund har både boet i Milano og Shanghai, hvor han blev klogere på processen i at producere sko.

Udover blot at lave sko, har han også et statement han gerne vil frem med. Philip Hog håber, at han med sit design kan hjælpe med at udvande forskellene mellem mænd og kvinder, og ligeledes mellem lande og kulturer. Netop derfor ser kvinde- og herremodellerne meget ens ud, og med et udpræget internationalt design. Philip Hog er altså lig med super cool, smarte, friske sneakers, som er for dem, der virkelig er med på beatet.

Sneakers er kommet for at blive

Sneakers hører ikke længere kun hjemme i sportsverdenen, men har nu udviklet sig til en sko alle fortjener at have. Den er multi-anvendelig, rar at have på og super smart. Sneakers er perfekte at tage på når man skal se smart ud og fortsat bevare komforten. I de seneste par år har moden tilladt at Philip Hog sneakers kan gå til det hele – lige fra tennisbanen, til arbejdspladsen til kjolen og jakkesættet. Philip Hogs sneakers er ingen undtagelse, for der er både sko med sporty design, helt klassisk eller feminint. Skoene er lavet med høj komfort, med indvendigt læderfoer og læder-indersål. Udover det er priserne meget nemme at komme efter, da de passer i ethvert budget.

Find Sneakers med dine bedste veninder

Da sko designet passer til de flestes kvinders smag, er det også helt oplagt at du og veninderne går på jagt i mærkets skokollektioner. Der er helt sikkert noget for jer alle, og I vil få nogle super gode timer til at gå med at finde den perfekte sneakers til hende som snart skal til fest, nogle lækre jeans til hende som har slidt alle de andre par op, og den sejeste jakke til hende som har brug for at blive forkælet ekstra meget.

Philip har lige hvad du leder efter

Philip Hog har lige præcis det som du leder efter. Du kan få alt fra de mere konservative sko til sneakers med detaljer til både hverdag og fest. Om du vil forkæle dig selv med nye lækre sko til det næste party – det er op til dig. Det store udvalg gør at der er noget for de fleste kvinder og for de fleste anledninger. Du bliver altså glad uanset om du skal til fest eller om du bare mangler nogle godt fodtøj til hverdag.

Mærket er for mange typer. Både unge og ældre kan gå i det. Dette skyldes at skoene har et enkelt design som med garanti passer til resten af garderoben. Du bør derfor gøre dig selv den tjeneste at tjekke Philip Hog ud, da du med sikkerhed vil finde noget som passer perfekt til dig. Du vil bruge de nye sko fra Philip Hog til at friske din gamle garderobe op.

Når skoene er så enkle og stilrene, passer det til det meste af det som du allerede har. Du vil let kunne mixe og matche dit tøj på kryds og tværs, og du vil også hurtigt kunne bruge det samme tøj til både fest og hverdag, hvis du pynter med et par fine sko fra Philip Hog.