One Two Luxzuz

One Two Luxzuz forhandler

Se One Two Luxzuz her »

Forårskollektion fra One Two Luxzuz bare dufter af sol og sommer. Hvis du ikke allerede kender det danske mærke One Two Luxzuz, skal du læse med her. Her får du inspiration til hvordan du kan dykke ned i det danske mærke og forny din forårsgarderobe. Det danske mærke har sine rødder i Ikast. Deres design emmer af nordisk simpelhed og passer derfor perfekt til alle, der elsker lækkert og enkelt tøj.

Tøjet er til de modebevidste kvinder, der elsker lækkert og trendy tøj. Meget af tøjet har en yderst behagelig pasform, som gør at tøjet er rart at have på.

Tøjet er samtidig trendy. Hvis du ikke er bange for tøj med eksperimenterende og rå detaljer, er tøjet fra mærket lige noget for dig.

 

Striber og prints er hot dette forår

Forårskollektionen fra One Two Luxzuz gør det klart, at striber og prints endnu en gang er hot dette forår. Det er slut med at gå i kedeligt og ensfarvet tøj.

Når det bliver forår og træerne begynder at springe ud, er det også tid til at peppe garderoben op. Det kan du f.eks. gøre ved at iklæde dig tøj med iøjefaldende striber.

Du kan også iklæde dig tøj fra mærket i flotte mønstre. Du finder både tøj i vilde mønstre, men også mere afdæmpede mønstre, hvis du f.eks. ikke er så vant til at gå i mønstret tøj.

Det mønstrede tøj kan du finde i form af flere forskellige ting f.eks. bluser, toppe, nederdele og bukser.

 

Velour er stadig hot – også dette forår

Velour har været trendy i et stykke tid nu og dette forår er ingen undtagelse. Velour er stadig hot.

Hvis du elsker tøj i velour, kan du glæde dig til at udforske forårskollektionen fra One Two Luxzuz. Her finder du nemlig en række forskellige produkter i det bløde og lækre materiale.

Du finder f.eks. en smuk trøje med høj hals i flot pudderfarvet velour. Trøjen passer perfekt både til arbejde og fest.

Du finder også en smuk velourkjole i en flot og afdæmpet mørkegrå farve. Kjolen har ballonærmer for neden, der gør den ekstra spændende.

Brug kjolen til fester med et par lækre nylonstrømper, et par høje hæle og flotte smykker. Du kan også bruge den i hverdagen.

Gør den mere hverdagsagtig ved at sætte den sammen med flade sko, strømpebukser og en blazer eller en cardigan. Gør også looket mere afdæmpet ved at lægge en mere afdæmpet makeup og bruge færre smykker.

 

One Two Luxzuz – En dansk perle

Hvis du går og drømmer om at fylde klædeskabet op med ubesværet, moderigtigt tøj til moderne kvinder, behøver du ikke længere lede.

One Two Luxzuz er landet og klar til at opfylde dine vildeste modedrømme.

Tøjet fra det danske mærke er kendt for den gode pasform, der tilpasser sig kroppen og samtidigt er uformelt, men moderigtigt og designet med klare træk til den skandinaviske minimalisme.

Derfor gør One Two Luxzuz sig meget i klassiske snit, når det eksempelvis kommer til bukser, mens overdelene fra mærket typisk er uden print, tekst og andet tilbehør.

Dog er mærket kendt for sine forskellige former for tryk på eksempelvis skjorter.

Kollektionerne fra One Two Luxzuz afhænger selvfølgelig af sæson, men gennemgående er der tale om jeans og almindelige bukser af høj kvalitet, hvor kollektionen om sommeren også indeholder mere sommerlige benklæder som shorts og nederdele.

Hele året tæller kollektionerne en lang række t-shirts og bluser, men også skjorter vinder meget plads på bøjlerækkerne.

Hvis du er til sort, hvid, grå og andre organiske nuancer, vil du med sikkerhed også forelske dig i det danske mærke.

Foruden disse farver beskæftiger One Two Luxzuz sig også meget med striber og prikker, der kan være sjove at inkorporere i et ellers simpelt outfit.

Hvis du er interesseret i baglandet bag One Two Luxzuz, vil du vide, at du er i trygge handler.

Mærket stammer nemlig fra den kendte tekstil-by Ikast, der ligger i hjertet af Midtjylland, en region der også er kendt som oprindelsen for andre store, internationale mærker som Bestseller samt alle deres undermærker.

One Two Luxzuz er et mærke, der er kommet for at blive og behage alle modebevidste kvinder i Danmark.