Object collectors item

Klik på billedet eller linket under billedet for at se de gode tilbud samt hele udvalget fra Object Collectors Item. Object er endnu et populært mærke fra Bestseller Wholesale gruppen. Object er ikke kun til teenagere som de andre Bestseller brands som Vila, Vero Moda og Only. Object er mere kvalitet og detaljer.

Object er ét af de nyeste skud på stammen af danske modebrands, der med en stilren tilgang til mode og brug af førsteklasses materialer, allerede har taget modebranchen med storm.

Object blev lanceret i starten af 2003 af Vila, en del af Bestseller koncernen. Vila har mange års erfaring fra branchen, hvor de har brugt Bestseller koncernen set up. Man kan sige at Vila og Bestseller´s passion for høj kvalitet og stilfulde designs bragte dem sammen, og lagde dermed fundamentet for Object Collectors item.

Det er på mange måder det perfekte match, eftersom Vila har stor forkærlighed for jeans og bukser, hvilket nu er grundstenen i kollektion der skaber en bred produktportefølje.

 

Bag om stilen

Object er sofistikeret hverdagstøj ofte i et casual look med feminine silhuetter og lækre detaljer. Designerne bag har rødder fra både Frankrig og Kina, hvilket selvsagt også har en indflydelse på det overordnede design. Mærkets helt store satsning, foruden det danske marked, er således også Frankrig og Benelux-landene, hvor stilen med jeans passer godt ind.

Stilen er som sagt feminin; Object lægger stor vægt på, at detaljerne er unikke og giver tøjet karakter, hvorfor dette modetøj er særlig oplagt til den selvstændige og moderne kvinde, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden!

Sortimentet inkluderer allerede blandt andet jeans, toppe, kjoler og nederdele hvilket er ret imponerende, hvis man tager højde for mærkets relativt korte levetid. Ikke desto mindre så er Object klar til at satse alt, hvilket da også er fuldt forståeligt, hvis først man dykker ned i produktsortimentet og tjekker de mange flotte designs ud.

Udover designet så har man fra Object’s side af også lagt stor vægt på, at kvaliteten skal være i top. Det er vigtigt, at tøjet kan holde til de strabadser, som tøj nu engang er udsat for i løbet af dagen. Derfor bruger man udelukkende førsteklasses materialer, uanset om der er tale om silke, bomuld eller et helt tredje.

At såvel design som kvalitet er i top, viser at man mener det seriøst. Med 12 planlagte kollektioner årligt, 3 til hver af de fire årstider, så vil vi i det næste stykke tid se mange nye tiltag fra det danske firma, der helt bestemt er kommet for at blive.

 

Hvor kan man købe modetøj fra Object?

Lyder det stilrene designertøj, som noget for dig? Så tøv ikke med at investere i mærket før dine veninder! Der er ingen tvivl om, at tøjet passer ind i enhver garderobe, uanset hvordan din stil ser ud i dag. Object Collectors item passer således til alle looks og outfits, da det er på én gang stilrent og unikt.

Enkelte danske butikker har allerede tøj fra Object på hylderne – blandt andet Chopin Charlottenlund, der både har tøjet liggende i deres fysiske butik samt på deres store webshop Chopin.dk.