New Balance

New Balance er endnu engang blevet populære. Ikke kun hos de unge piger! De er populære hos stort set alle kvinder, der har haft mærket på de små fusser. For de så sidder bare SÅ godt!

Da det amerikanske firma blev startet i 1906, i øvrigt under navnet ’New Balance Arch Support Company’, var det nok de færreste der havde regnet med, at man godt og vel 100 år senere, ville være én af verdens førende producenter af sneakers til såvel det kvindelige som det mandlige publikum.

I dag er det fulde navn New Balance Athletic Shoe, Inc., men kendes stadig bedst under det lidt simplere navn, New Balance.

Firmaet har hovedkvarter i både USA og Europa, hvorfra man forsyner hele verden med ekstraordinære sneakers, der er tilpasset den individuelle persons stil.

Dette gør mærket helt unikt og har været én af grundpillerne i succesen, som blot er blevet større i det nye årtusinde.

 

Bag om New Balance sneakers

Som sagt startede det hele i 1906, hvor William J. Riley, en på daværende tidspunkt 33-årig amerikaner, grundlagde firmaet i Boston, USA. Allerede fra start af var missionen klar; der skulle producere komfortable sneakers og accessoirers, der skulle forbedre den almindelige borgers gang og løb.

Dette er stadig filosofien i dag, om end designet også har fået en mindre overhaling, således New Balance kan følge med de største og mest moderigtige mærker overhovedet. Komfort og design i smuk forening har bestemt været den helt store grund til, at New Balance i de seneste år er gået fra succes til succes.

Den dag i dag produceres enkelte af skoene stadig i USA, hvorfor man altså ikke har valgt at outsource produktionen på samme måde, som stort set alle andre mærker.

Dette giver New Balance et solidt amerikansk præg, hvilket da også har medført, at alle amerikanere og europæere elsker mærket for deres miljøvenlige og ikke mindst til dels ’lokale’ produktion. Der er ingen tvivl om, at NB så vidt muligt forsøger at holde dele af produktionen indenlands, således man kan opretholde den høje kvalitet mærket er kendt for.

 

New Balance sneakers til kvinder

Både kvinder og mænd har taget New Balance til sig, og mærket er i dag et normalt syn i gadebilledet. Herhjemme i Skandinavien er skoene også særdeles populære, da New Balance som sagt formår at kombinere komfort med et strømlinet og smukt design, der på nærmest genial vis lever op til alle skandinavers krav.

New Balance  er for dig, der ønsker et par sko eller sneakers, som er tilpasset din individuelle stil. Ønsker du at se hele udvalget af New Balance sneakers til kvinder kan du gøre det her.

New Balance til kvinder findes derfor også i en butik og webshop som Chopin, hvor udvalget er stort og meget forskelligt. Man kan bære mærket til stort set alle lejligheder, netop på grund af alsidigheden der ikke er til at tage fejl af.

Kvinder bærer ofte New Balance til en afslappet beklædning, løbeturen eller det lidt pænere, men dog uformelle outfit.

Ydermere formår sneakersfirmaet altid at indprente de nyeste trends i deres kollektioner, hvor man blandt andet i disse tider finder den populære neonfarve i sortimentet.

Mærket er derfor på mange måder hipt og luksuriøst, uden det bliver for meget.

De kraftige kontraster rent farvemæssigt giver desuden mærket en bred appel, der henvender sig til stort set alle moderigtige og kvalitetsbevidste kvinder, som har hang til flotte sneakers.

Her i Chopin Charlottenlund er størstedelen af udvalget dog mere tilpasset modesæsonens farver og udvalget er stort.