Mos Mosh

Se hele udvalget af Mos Mosh nye AW 2021 kollektion her »

Mos Mosh er et mærke danskerne virkelig har taget til sig. Kunderne kender pasformen på de forskellige modeller som kunden ved sidder som de skal! Klik på linket her over og se hele Mos Mosh udvalget fra Danmarks største Mos Mosh forhandler.

Herunder kan du også gå direkte til en af deres populære serier der fås i mange farver og vaske som for eksempel Mos Mosh Tilda shirt som blandt andet ses herover på billedet i hvid.

 

Mos Mosh mest populære serier

Et nyere fremadstormende mærke

Mos Mosh er et spændende dansk mærke, der fik sin første kollektion i butikkerne tilbage i 2010.  Siden er det gået stærkt for det fremadstormende mærke, der har taget såvel den danske som den europæiske befolkning med storm grundet deres passion for design og høje kvalitet.

Mos Mosh har i dag et bredt udvalg af moderigtigt tøj, der centreres omkring deres udvalg af jeans til kvinder. Jeans og bukser har altid været mærkets første prioritet, men suppleres dog op med toppe og jakker.

Dette giver et spændende men stadig fokuseret produktudvalg, der må behage selv den mest kræsne forbruger.

Bag Mos Mosh står den initiativrige dansker Kim Hyldahl, der har mange års erfaring indenfor modebranchen. Dette har naturligvis kommet Mos Mosh til gode, da de formår at ramme tidens trends, når det kommer til high-end fashion.

Mos Mosh lever efter en international tilgang til tingene, hvilket også kommer til udtryk via deres designs, som er yderst sofistikerede og rammer en bred del af den kvindelige befolkning.

Derfor vil der formentlig heller ikke gå længe, før mærket for alvor får sit internationale gennembrud. I denne sammenhæng skal det dog nævnes, at man allerede er stærkt repræsenteret i nogle af Europas fineste modebutikker, hvilket sætter en tyk streg under mærkets fremgang.

På blot 4 år er man således gået fra at få sin første kollektion i danske butikker til at være internationalt kendte – en bedrift mange mærker må se på med en vis form for misundelse. De er nået langt på deres jakkesæt med stort udvalg i forskellige bukser og jakker, som serien Mos Mosh Blake night.

 

Hvad gør Mos Mosh specielt?

Mos Mosh skindbukser
Mos Mosh skindbukser

Der er mange gode grunde til at gå på jagt i sortimentet fra Mos Mosh, hvis du skal have fornyet din garderobe med lækkert og stilet tøj. Således skiller mærket sig på mange måder ud fra mængden, hvilket er et plus i disse tider, hvor det er in at være anderledes og unik.

Det er dog ikke kun designmæssigt, at du får meget for pengene. Således er tøjet altid af højeste kvalitet, ligesom pasformen er lige i øjet. Dette skaber en suveræn allround oplevelse, eftersom man får design, kvalitet og pasform i topklasse.

Derfor passer tøjet også til alle kvinder, eftersom man ikke nødvendigvis behøves at være lille og spinkel for at få glæde af det stilede tøj. Mos Mosh Blake Night og Mos Mosh Celeb sport er en serie bestående af jakke og bukser som jakke sæt.

Som sagt strækker succesen sig i dag langt udover de danske grænser for det innovative mærke, der altid er garant for nye og spændende styles.

Der er kælet for hver eneste kollektion, hvorfor man altid kan forvente noget ekstraordinært, når det kommer til brugen af førsteklasses materialer og sansen for detaljer.

Hvis du vælger Mos Mosh som dit nye jeans mærke, så vil du med sikkerhed tage dem med i dit valg af bukser fremover. Jeans har de selvsagt mange af men skal en fremhæves må Mos Mosh Athena jeans nævnes.

Den er nok ekstra populær på grund af den perfekte pasform til den gode pris af kun 799.-

 

Bag om udvalget hos Mos Mosh

Tilbage i 2010 startede det hele med en mindre kollektion af  jeans og bukser til kvinder, der dog er udvidet betragteligt siden. I dag finder du også toppe, jakker, accessories og meget mere i sortimentet fra det danske mærke.

Dermed rammer man noget bredere, eftersom du i dag kan forny hele din garderobe.

Efterhånden har Mos Mosh produceret en hel del serier og herunder er der bl.a 2 t-shirt serier der er populære og alle kender efterhånden Mos Mosh Crave tee, men en anden serie har også set dagens lys og det er Mos Mosh Troy tee.

 

Der er sørget for detaljen ved Mos Mosh jeans

Noget som betyder en del ved tøj er detaljen. For detaljen gør at det enkelte stykke tøj udskiller sig fra alt det andet. Det er det, der gør at nogle mærker kan blive mere populære end andre. Altså er detaljen på Mos Mosh jeans yderst vigtig.

Også ved Mos Mosh jeans er der tænkt over detaljen, som giver dem deres look. Der er sørget for en fin detalje, som appellere til mange. Dette gør, at man her man finder nog-le fine jeans, som vil passe til det meste. Samt nogle Mos Mosh jeans som både er af høj kvalitet og ikke mindst følger moden.

Alt sammen noget de fleste sætter pris på ved et par jeans. Det er bare at tage et kig på Mos Mosh jeans og se, om det var noget for en.