Mos Mosh

Mos Mosh jakkesæt

Mos Mosh er et mærke danskerne virkelig har taget til sig.
Kunderne kender pasformen på de forskellige modeller som kunden ved sidder som de skal!

Mos Mosh er et spændende dansk mærke, der fik sin første kollektion i butikkerne tilbage i 2010.  Siden er det gået stærkt for det fremadstormende mærke, der har taget såvel den danske som den europæiske befolkning med storm grundet deres passion for design og høje kvalitet.

Mos Mosh har i dag et bredt udvalg af moderigtigt tøj, der centreres omkring deres udvalg af jeans til kvinder. Jeans og bukser har altid været mærkets første prioritet, men suppleres dog op med toppe og jakker. Dette giver et spændende men stadig fokuseret produktudvalg, der må behage selv den mest kræsne forbruger.

Bag Mos Mosh står den initiativrige dansker Kim Hyldahl, der har mange års erfaring indenfor modebranchen. Dette har naturligvis kommet Mos Mosh til gode, da de formår at ramme tidens trends, når det kommer til high-end fashion.

Mos Mosh lever efter en international tilgang til tingene, hvilket også kommer til udtryk via deres designs, som er yderst sofistikerede og rammer en bred del af den kvindelige befolkning. Derfor vil der formentlig heller ikke gå længe, før mærket for alvor får sit internationale gennembrud. I denne sammenhæng skal det dog nævnes, at man allerede er stærkt repræsenteret i nogle af Europas fineste modebutikker, hvilket sætter en tyk streg under mærkets fremgang. På blot 4 år er man således gået fra at få sin første kollektion i danske butikker til at være internationalt kendte – en bedrift mange mærker må se på med en vis form for misundelse.

Hvad gør Mos Mosh specielt?

Der er mange gode grunde til at gå på jagt i sortimentet fra Mos Mosh, hvis du skal have fornyet din garderobe med lækkert og stilet tøj. Således skiller mærket sig på mange måder ud fra mængden, hvilket er et plus i disse tider, hvor det er in at være anderledes og unik.

Det er dog ikke kun designmæssigt, at du får meget for pengene. Således er tøjet altid af højeste kvalitet, ligesom pasformen er lige i øjet. Dette skaber en suveræn allround oplevelse, eftersom man får design, kvalitet og pasform i topklasse. Derfor passer tøjet også til alle kvinder, eftersom man ikke nødvendigvis behøves at være lille og spinkel for at få glæde af det stilede tøj.

Som sagt strækker succesen sig i dag langt udover de danske grænser for det innovative mærke, der altid er garant for nye og spændende styles. Der er kælet for hver eneste kollektion, hvorfor man altid kan forvente noget ekstraordinært, når det kommer til brugen af førsteklasses materialer og sansen for detaljer. Hvis du vælger Mos Mosh som dit nye jeans mærke, så vil du med sikkerhed tage dem med i dit valg af bukser fremover.

Bag om udvalget hos Mos Mosh

Tilbage i 2010 startede det hele med en mindre kollektion af  jeans og bukser til kvinder, der dog er udvidet betragteligt siden. I dag finder du også toppe, jakker, accessories og meget mere i sortimentet fra det danske mærke. Dermed rammer man noget bredere, eftersom du i dag kan forny hele din garderobe.