Liebeskind Berlin

Liebeskind Berlin

Liebeskind Berlin er bare tysk topkvalitet til rimelige priser. Skal du have en taske, pung, skjorte eller top der kan skille dig ud fra mængden? Så bør du overveje det fremadstormende mærke Liebeskind Berlin, der lige nu hitter stort i hele verden.

På trods af at mærket stormer fremad, så er det endnu ikke blevet mainstream, hvorfor du stadig kan nå at investere i mærket, inden det for alvor etablere sig herhjemme.

Din stil er med andre ord i trygge hænder med det tyske mærke, der har specialiseret sig indenfor design og fremstilling af moderigtige tasker og punge, men på det seneste også har udvidet produktporteføljen til at indeholde skjorter og andre beklædningsdele.

Liebeskind Berlin hører som navnet antyder hjemme i den tyske hovedstad Berlin, hvor man henter inspiration til de mange spændende kollektioner. Berlin er generelt en by fremad, også på modescenen, hvilket Liebeskind Berlin er et godt eksempel på.

Udover at være et utrolig moderigtigt mærke, så lægger Liebeskind Berlin også stor vægt på kvaliteten af deres produkter.

Dette er selvsagt en stor fordel, da taskerne og pungene kan holde til hverdagens mange strabadser.

Du kan altså sagtens medbringe din nyeste accessoirer i byen, hvor det til tider kan gå vildt for sig, uden at skulle frygte for at vågne op med en ødelagt taske eller pung.

Det samme gør sig i øvrigt gældende for resten af deres portefølje af produkter, som også er af utrolig høj kvalitet. For at nævne de mest populære er det Liebeskind tasker som Maike, Paulette, Esther vintage og Freya.

 

Bag om sortimentet fra Liebeskind Berlin

Liebeskind Berlin er på nærmest rekordtid blevet verdenskendt for deres tasker og punge. Til fremstillingen af disse bruges udelukkende kvalitetsmaterialer – de primære materialer er skind og læder.

Kollektionerne er gennemarbejdede og der er altid lagt stor vægt på de små detaljer, der giver produkterne et touch af luksus.

Sortimentet rammer desuden utrolig bredt, da udvalget af tasker for eksempel inkluderer håndtasker, skuldertasker og mobiltasker.

Man har altså en bred portefølje indenfor forholdsvis få overordnede kategorier – hvis du leder efter noget specifikt, så findes det med garanti i det store udvalg fra det tyske mærke, der hele tiden lancerer nye produkter og kollektioner.

Som sagt startede det hele med tasker og punge – i dag indeholder produktporteføljen dog også bluser, jakker og sko. Sortimentet er meget mangfoldigt, forstået på den måde at der er mange forskellige designs og materialer.

Dette giver dig gode muligheder for at finde noget helt unikt, som passer ind i lige netop din garderobe.

 

Her kan du købe Liebeskind Berlin

Liebeskind Berlin har været meget specifik i udvælgelsen af butikker; derfor kan du ikke gå ind i en hvilken som helst butik og købe tøj eller accessoirers fra mærket. Man har derimod håndplukket enkelte butikker, som lever op til mærkets høje krav og standarder.

Du kan finde Liebeskind Berlin hos mange internetbutikker herhjemme. men Chopin er den største forhandler.

Der er desuden også et stort udvalg af Mos Mosh, hvor priserne ofte er lidt lavere end i de fysiske butikker. Dette skyldes at man ikke har de samme omkostninger online, hvorfor man mange gange kan have lidt lavere priser.

Som sagt lancerer mærket jævnligt nye produkter; derfor bør du holde dig konstant opdateret, således du får de nyeste trends.

Dette kan for eksempel gøres ved at tilmelde dig en forhandlers nyhedsbrev, hvor du denne vej igennem kan være én af de første, der bliver opdateret, når nye varer bliver lanceret.