Jonny Q

Se her det store udvalg af Jonny Q jeans »

Er kvalitet også vigtigt for dig? Rigtig mange ting i hverdagen kan blive lettere og mere behagelige, hvis man går op i kvalitet.

De jeans, som du går i til hverdag, kan blandt andet være en af de ting, hvor kvalitet er vigtigt. Denne artikel vil fortælle dig, hvor du finder disse jeans, og hvorfor disse jeans er af den højeste kvalitet!

Et sted, som du med fordel kan søge, hvis du mangler jeans, som både er behagelige og smarte, er Jonny Q eller JQ Jeans.

Dette eksklusive mærke har nemlig skabt en lang række serier og produkter, som i høj grad udstråler elegance, komfort og kvalitet.

Virksomheden har fremstillet jeans i mere end 30 år, og alle deres jeans er fremstillet i Italien, hvilket leder os til det næste afsnit, som omhandler, hvorfor netop deres jeans er i sådan en høj kvalitet!

Rigtig mange mennesker tænker på Jonny Q, når de tænker på kvalitet, og det er der en rigtig god grund til! Alle produkter er ”made in Italy”, og de er ikke fremstillet hvilket som helst sted i Italien, de er nemlig fremstillet i et af de bedste tøjproduktionsområder.

Virksomheden har eksisteret i mere end 30 år, og selvom de skaber alle deres fantastiske produkter i Italien, så er virksomheden faktisk grundlagt i London

 

Eventyret startede i `78

Hele eventyret startede i 1978, da ejeren valgte at åbne butikken på Kings Road, som er kendt som et af de steder, hvor der bliver solgt og skabt tøj med en ’funky elegance’.

Grunden, til at ejeren valgte at starte en virksomhed som denne, er, at han voksede op i en periode, hvor hans fødested var præget af rockkultur, som inspirerede ham, og som han valgte at føre videre og lade sig inspirere af, da han skulle udvikle Jonny Q!

 

Cool på den fede måde

Stilen og looket for Jonny Q kollektioner er cool. Det er ikke ligesom alle andre mærker. Det særlige ved Jonny Q er klart det store og unikke brug af cowboystof i alle farver og nuancer. Jonny Q designer nemlig ikke kun jeans af denim, men også andre bomuldstyper. Hos Chopin finder du alle jeans fra Jonny Q.

Det look, man påtager sig som pige, når man ifører sig Jonny Q er ikke feminint på den gammeldags og girl-next-door-måde, men på den nye, ultramoderne og street-måde, som klart er det, der er allerhøjeste mode for tiden og faktisk har været det i et par år. Jeans til kvinder har aldring været mere populært end lige nu, så klik ind og se udvalget.

Selvom Jonny Q´jeans er af allerhøjeste mode nu, er det også tøj, der ikke går af mode de næste rigtig mange år, og dette kan forklares ved tøjets enkelthed og naturligvis dette denim-look, som meget af tøjet har, som har været moderne i de sidste mange årtier og nok aldrig går af mode.

Derfor er det Jonny Q jeans, du skal vælge. Og hvis du ikke mangler jeans, så er der rimelig stor chance for, at du alligevel lader dig friste, så snart du får øje på Jonny Q kollektioner og så er det helt sikkert, at du ikke kan modstå fristelsen, når først du har haft intim kontakt med fede brand med det perfect fit.