Gør en grøn forskel og inspirer andre til at gøre det samme

Miljøet er under pres, og klimaforandringerne beskrives af mange som den absolut største udfordring for menneskeheden i mands minde. Det bliver tydeligt allerede i disse år, hvor store konsekvenser det kan få for planeten, naturen og dermed også jordens befolkning, hvis vi ikke får stoppet den negative udvikling.

Heldigvis er vi allerede godt i gang med at finde på smarte og grønne alternativer på mange områder, ligesom flere virksomheder og privatpersoner forsøger at tage mere grønne valg i hverdagen. Men hvis der virkelig skal ske noget, er det ikke nok, at vi hver især begynder at tænke lidt grønnere. Det kræver, at alle står sammen, for kun på den måde kan de små ting komme til at gøre en stor forskel.

At gøre en grøn forskel er fint, men det er endnu bedre, hvis man på samme tid kan inspirere andre til at gøre det samme. Og det er netop det, du kan ved hjælp af noco2.dk.

En grøn forening for virksomheder og private

No Co2 er en forening og et fællesskab, der har fokus på den grønne omstilling. Du kan tilmelde dig helt gratis, både som virksomhed og privatperson. Det er et godt sted at starte, uanset om du allerede tænker grønt eller gerne vil inspireres til at tage mere bæredygtige valg i fremtiden.

På noco2.dk finder du fx mange gode råd og tips til, hvordan du med små ændringer i hverdagen kan gøre en stor forskel for miljøet. Det gælder, uanset om du er en virksomhed eller en privatperson. Men No Co2 har ikke kun fokus på dig og det, du gør. Det er et fællesskab, som har fokus på at stå sammen og dermed gøre en mærkbar forskel.

Medlemskabet, der er lavet af modeforretningen Chopin, handler derfor også om at inspirere andre til at være med. Det gøres fx ved hjælp af en flot badge og et Certifikat, som du kan indsætte på din hjemmeside for at oplyse andre om muligheden for at være med i fællesskabet og gøre hverdagen lidt grønnere. Se Chopin Charlottenlund certifikat her.

Grøn er det nye sort

Flere og flere virksomheder begynder at tænke i grøn omstilling – og det er ikke kun for miljøets skyld. Meget tyder på, at det også er en vigtig del af markedsføringen for de virksomheder, der gerne vil have et godt og grønt image.

Mange har allerede tilmeldt sig Noco2.dk ordningen. En af dem er nyhedsbloggen Qoolii.com som bærer det ligge badge.

Efterhånden som der kommer øget fokus på klimaet og den grønne omstilling, går forbrugerne i højere grad efter de virksomheder, der slår sig op på at være CO2-neutrale. At være med i et fællesskab som

No Co2 og kunne indsætte det grønne badge på sin hjemmeside kan derfor også være med til at sende nogle gode og positive signaler til alt fra kunder og samarbejdspartnere til konkurrenterne. Med andre ord er grøn det nye sort. Og vil du være med på moden, er No Co2 det oplagte sted at starte.