Få gjort din have sommerklar

Sommeren er ved at nærme sig, og bor du i hus, så ved du, at haven snart skal gøres klar til de dejlige sommeraftener og varme timer på terrassen.

Men hvor skal du starte henne? Vi har lavet en guide til dig, så du nemt kan gå i krig med haven uden at skulle bekymre dig om ikke at være klar til de første sommerdage.

Du får gode råd til, hvad du bør investere i for at skabe en ægte sommeroase i din have, så du er godt rustet hele sommeren igennem.

Skygge i de varme timer

Den store terrasse indbyder til mange gode timer i solen, gode aftener og en lækker frokost. Men det kan blive en varm fornøjelse, hvis du ikke har mulighed for at søge skygge.

Parasoller er en fin løsning, men med den følger der nogle komplikationer i form af dens mulighed for at skygge samt stabiliteten. Derfor kan det være en rigtig god idé at få fat i en markise til din terrasse.

Den gør det nemt for dig at søge i skygge i de varmeste timer, og du skal hverken sætte den frem eller gemme den væk, når sommeren er omme. Botex har en lang række af forskellige markiser, og du kan se udvalget her. Tag et kig, og se om det kunne være noget for dig.

 

Flotte og funktionelle havemøbler

For at kunne nyde sommeren er det vigtigt med nogle gode og lækre havemøbler, der indbyder til et par timer i solen. Trænger dine havemøbler til en udskiftning, så kan du med fordel finde de helt rigtige til din terrasse i år, så du er klar til sommeren.

Det er altid en god idé med et godt havesæt, som passer til din terrasse, og når du skal vælge, så skal du huske på, at komforten er afgørende for glæden ved dit havesæt.

Har du en god krog i haven, så kan du passende købe nogle loungemøbler med store hynder, så de virkelig indbyder til afslapning og ro i haven.

 

Få styr på det grønne

Til sidst skal vi omkring alt det praktiske, som du ikke slipper for, når du har en have. Vil du gerne have en have, der er fyldt med farver, frugter og grøntsager, så er det nu, du skal i gang.

Find ud af, hvad du gerne vil bruge din have til, så du kan få købt de frø og blomsterløg, som du skal bruge. Planter du det hele i foråret, så er der nemlig stor sandsynlighed for, at det hele er klar midt på sommeren, hvor du opholder dig mest i din have.

Så kan du nyde synet af en flot og indbydende have, mens du sidder i din nye yndlingsstol på terrassen.

Artiklen er skrevet i samarbejde med botex.dk og trademax.dk