Emily Van den Bergh

Er modetøj til hverdag og fest. Feminine, anderledes, sjove og elegante – dette er alle ord, som kan bruges til at betegne de fine designs den tyske designer Emily Van den Bergh.

I en tid hvor mange designere satser på enkle og minimalistiske snit, tør Emily Van den Bergh udfordre dig med masser af farver og gang i den.

Hos Chopin tilbyder vi dig et udvalg af produkter fra designerens forskellige linjer af beklædningsgenstande til overkroppen. Alle produkter er udvalgt ud fra Chopins sædvanlige retningslinjer for kvalitet; høj kvalitet, stor anvendelighed og ikke mindst rimelige priser.

 

Toppe og skjorter til den moderne kvinde

Emily Van den Bergh laver ikke tøj til urealistisk smukke og velplejede modeller eller stormende rige kvinder med masser af tid og overskud.

De laver derimod tøj til den helt almindelige kvinde, som går på arbejde, går i træningscentret, henter børn og nyder et glas vin foran fjernsynet fredag aften.

Tøjet i deres kollektioner skal dermed kunne rumme mange forskellige aspekter, og de skal kunne passe til mange forskellige situationer.

Derfor er der stor fokus på, at hver genstand skal være behagelig at have på og samtidig fremstille brugeren fra sine bedste sider.

 

Kvalitet frem for kvantitet

Inden for modeverdenen er der i de seneste år opstået en ny tendens; rigtig mange designere og rigtig mange købere er nemlig begyndt at tilvælge de enkelte, velproducerede produkter fremfor mange produkter i dårlig kvalitet.

Dette har betydet nye muligheder for de designere, som går op i materialer og produktion.

Med en trøje, skjorte eller bluse fra Emily Van den Bergh vælger man netop den gode kvalitet og den gode produktion til.

Således er hver beklædningsdel unik og lang holdbarhed og et vedvarende flot udseende er garanteret. Selvom man giver lidt mere end gennemsnittet for dem, kan man således få glæde af dem i mange år. Chopin forhandler Emily van Den Bergh både online og i butikken.

 

Til høje hæle eller sneakers

Men dét, som Emily Van den Bergh virkelig er god til, er at designe tøj, som kan bruges til mange forskellige lejligheder. De fine prints og de lette, sommerlige snit gør overdelene ideelle til både fest og den almindelige ugedag.

På den måde kan et enkelt stykke tøj fra denne designer have mange funktioner, og kan bruges i rigtig mange sammenhænge – for eksempel sammen med en pæn nederdel og høje hæle eller et par cowboybukser og praktiske sneakers.

 

Anderledes elementer til tøjskabet

Når man handler tøj her hos Chopin, er man altid sikret et bredt udvalg af tøjmærker – også et der er større end det, som man typisk finder i butikkerne på det lokale strøg. Vi forhandler mærker fra store dele af verden, og vi ønsker at udvide vores kunders bevidsthed og valgmuligheder.

Emily Van der Bergh er at af disse mærker. Mærket forhandles endnu ikke i mange danske butikker og kan betragtes som ganske eksklusivt. Vælger man et item herfra, kan man derfor være sikker på, at man vil skille sig ud og have noget, som virkelig er unikt.