Dametøj

Se hele udvalget af dametøj her »

I hjertet af Charlottenlund ligger Chopin placeret med byliv og grønne områder omkring os. Chopin tilbyder dametøj til den stilbevidste og selvsikre kvinde, der elsker at prøve noget nyt, men inden for de gængse rammer.

Dametøj for os handler nemlig om at finde sin stil og bevæge sig inden for den. Således man kan udvise selvtillid og karakter gennem sin påklædning.

Hos Chopin sælger vi dametøj lokalt i vores butik i Charlottenlund, men også online, hvor vi også gerne sender internationalt.

Dametøj skal nemlig – ligesom os – være fleksibelt, tilgængeligt og innovativt. Derfor forsøger vi så vidt muligt ikke at sætte begrænsninger op for os selv gennem salg og kundeservice. Hos os er det dig, som er i fokus. Chopin er en af de støres forhandlere af bukser og jeans til kvinder. Du finder over 150 forskellige modeller af bukser og jeans i butikken på Jægerborg Allé. Se her alle:

Bukser til kvinder

Jeans til kvinder

 

Stort udvalg af kvalitetsmærkevarer

Dametøjs mode skifter hele tiden, og det kan være svært at følge med. Derfor har vi her hos Chopin valgt at følge moden, men stadig holde fast i, hvad vi står for modemæssigt.

Chopin´s vision er at være et brand, som vores kunder glædeligt kan komme tilbage til og altid finde nøjagtig de mærker, snit og kollektioner, som de faldt for i første omgang.

Vi går op i den gode service, dialogen mellem forhandler og kunde samt rådgivning inden for det, vi brænder allermest for.

Vi forhandler ikke alverdens mærker. Her hos os sælger vi kun de mærker, som vi føler vores navn kan stå inde for, og de brands, som matcher vores egen forventning til dametøj og den nuværende mode.

 

Bliv kunde og få specielle og ekstraordinære tilbud på dametøj

Som kunde hos Chopin får du mest ud af dine fordele ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Med nyhedsbrevet får du direkte adgang via din mail til specialtilbud, rabatter og nyheder som en af de allerførste! Det betyder, at du kan få fat i de bedste tilbud på dametøj, før det bliver udsolgt.

Vi har som sagt et stort udvalg af kvalitetsmærker som Mos Mosh, Saint Tropez, Birkenstock mf.

Vi sørger ligeledes hele tiden for, at der er nyt og lækkert dametøj både i butikken samt online. Hvis du køber over 499,- får du altid gratis fragt og 14 dages fortrydelsesret uanset beløbet.

Står du og mangler dit nye dametøj hurtigt? Så frygt ej. For hos Chopin har vi kun 1-2 dages levering med PostNord.

 

Lad dig inspirere hos Chopin

Hos Chopin ser vi mode som mere end bare et salg. Derfor har vi på vores hjemmeside investeret tid i vores egen modeblog, som guider til de nyeste trends, events, gode råd og meget mere!

Vi byder alle, som er interesserede i dametøj, velkommen, og håber på at kunne inspirere, formidle mode og give smagsprøver på, hvad der driver vores hjertebarn – Chopin.

På bloggen giver vi også smagsprøver på kommende kollektioner, så du altid er opdateret på, hvad der kommer til at pryde næste sæson. Bloggen er ærlig, modebaseret og har et skarpt øje for tendenser og nyheder. Tag et kig og bliv inspireret allerede i dag.

 

Via dametøj kan din personlighed manifesteres

Udtrykspotentialet af dametøj kommer netop af, at der bare er så uendeligt mange varer at vælge imellem. For de fleste der sælger dametøj, er dog først og fremmest vigtigt for dem at følge moden, for dette sender et tydeligt signal.

Det viser man som kvinde er stilbevidst, hvad der rører sig, og man som kvinde går op i at appellere mode til omverdenen.

At eje de nyeste dametøjs designs er ikke nødvendigvis et bevis på at man blot er materialist, men at man i højere grad er et bevis på, at man som kvinde går op i sig selv og ser overskudsagtig og tjekket ud.

Om det så faktisk er tilfældet, betyder det alligevel meget for selvtilliden, at det er det, som ens tøjvalg udstråler. Noget Chopin er populær på så er det deres 100% cashmere strik trøjer, da de fås til en exceptionelle priser.

Men selv når man følger dametøjsmoden, kan man stadig skabe sin egen personlige stil på en række forskellige måder.

Man kan vælge en speciel farve, et specielt mønster og et specielt snit, og med det samme kan man lege med og ændre på det billede omverdenen får af en.

Igennem dametøj er der altså for kvinden mulighed for at fremhæve og understrege dele af hendes personlighed som sikkert ikke altid kommer helt tydeligt frem.

 

Et lækkert sæt kan redde enhver situation

For at præcisere hvor vigtigt mange kvinder føler modetøj er for dem, er det bare at kigge på noget konkret dametøj.

Tag for eksempel en mundtlig eksamen. Her vil man typisk gerne virke seriøs, tiltalende og klog.

Er man rystende nervøs, noget som plager mange personer i et sådant scenarie, kan det være svært at udstråle den selvtillid som skal til for at imponere eksaminatoren. Den selvtillid man mangler hos sig selv, kan man her fremkalde via sit tøjvalg.

En anden presset situation kunne være som kvinde at skulle holde et oplæg til et møde.

Forretningsverdenen er ofte domineret af mænd, og det kan være grænseoverskridende som ene kvinde at skulle stille sig op foran et dømmende publikum af det modsatte køn.

For at få ekstra mod er det her nærliggende at iføre sig dametøj, som man føler sig virkelig godt tilpas i og ved klæder en som det skal.

Det kan synes banalt, men hvad end det handler om ens daglige kontakt med en selv eller det handler om at komme igennem pressede situationer, kommer dametøjet derfor til at spille en nøglerolle.