CS#15

Se hele kollektion fra CS#15 by Ca’Shott her »

CS#15 følger med tiden uden at løbe efter trenden. Jens Schøtt har skabt et design, der er meget dansk med komfort og en råhed over det, som dog stadig har plads til de feminine detaljer.

Mærket blev stiftet i en krisetid, men har klaret sig godt, og er udbredt i det meste af Europa i dag. Til forskel fra andre designere, så skifter CS#15 ikke stil konstant, men holder fast i det oprindelige koncept Jens Schøtt har skabt. CS#15 er tro mod den linje deres kollektioner har haft lige fra begyndelsen.

Køber du CS#15, så får du værdi for pengene, fordi designet sætter komfort i højsædet. Materialerne og forarbejdningen er europæisk, og både støvler, sandaler og sneakers har et typisk dansk look.

Sort tøj fra CS#15

Om det så drejer sig om sko, støvler eller sandaler, så har Ca’Shott noget at byde på i mange behagelige størrelser.

Sneakers i mange farver med solide såler og et feminint præg, eller sandaler der nærmest gå i et med foden eller tilføjer lidt glitter og bling til den moderne sommerfod. Eller hvad med en støvle der får dig til at ønske du kunne bære dem hele året rundt?

Der er ikke nogen grænser for udfoldelsesmulighederne indenfor Ca’Shott sko og CS#15 tøj.

CS#15 er mere en bare sko og støvler. Det er også tøj som bukser, bluser, t-shirt, kjoler og jakker, alle sammen holdt i sort og hvidt med nogle få undtagelser.

Tøjet er stilrent, formtilpasset, og lavet af åndbare materialer, der giver dig en fornemmelse af lethed og stil uden at det skal koste en bondegård. Du kan få veste, jakker, bluser, trøjer, bukser og mere til enhver lejlighed, om det så er til hverdag eller til fest.

Meget af tøjet er en blanding imellem bomuld og elastane, hvilket sætter pasformen og åndbarheden i top og klæder dig på i stil og pomp til priser hvor alle kan være med.

Om det så er jeans eller spandex, så finder du noget der klæder dig. Du kan med fordel supplere sommer garderoben med forskellige toppe, bukser, bluser, eller kjoler, der giver dig store valgmuligheder i både enkel og elegant udformning.

Eller hvad med din vintergarderobe? Her finder du også trøjer og varme bukser og jakker, og supplerer du med et par seje støvler, så bliver du den de andre vender som om efter.

CS#15 har noget for enhver smag, ingen tvivl om det. Brandet CS#15 passer perfekt ind i Chopin stil som er mode, men med et strejf af klassisk stil.

En stil der passer perfekt ind i det Nordsjællandske miljø og i de mange små “high end” områder i Danmark. Hold øje med dette mærke for det skal nok vokse sig hurtigt hvis stilen fortsættes.