Costamani

Klik her for at se det store udvalg af tøj fra Costamani »

Costamani er et nyere dansk brand der startede med primær fokus på toppe. Men nogle succesfulde buksemodeller har ændret lidt ved dette. De er således nu implementeret godt og grundigt i deres kollektioner og kunderne forventer dem nu hver sæson i forskellige afskygninger.

Efterhånden har firmaet dog udviklet sig til at være et full concept brand, hvilket betyder, at du i dag finder alverdens modetøj i sortimentet fra det danske brand. Toppe med alverdens print og farver sprøjtes ud med enorm success.

Særligt i Danmark er Costamani enormt efterspurgt; man har derfor lagt sig i flere store multi brand butikker som Chopin Charlottenlund, hvilket blot underbygger mærkets appel. Herudover forhandles Costamani jeans også hos specielt udvalgte forhandlere af modetøj i Danmark – du kan derfor sagtens finde og købe dine nye jeans hos en dansk tøjbutik!

 

Costamani toppe i international stil

Den primære grund til deres succes skal uden tvivl findes i de unikke designs; stilen er international, hvorfor du kan regne med jeans og toppe, der fremhæver dine bedste kvindelige former.

Pasformen er ydermere helt suveræn! Den unikke og til tider specielle stil afskrækker nogle få – men ikke desto mindre har Costamani en fået loyal fanbase, der primært består af kvinder 25år – 35år. Med dette modebrand er du sikker på, at udstråle en selvsikkerhed, man aldrig går galt i byen med.

Desuden passer de stilfulde toppe og jeans til såvel fest som hverdag, hvilket særligt skyldes det danske firmas sans for detaljer. Selvom der satses på det de kalder “full concept” er det stadig bukser og toppe i særdeleshed der er Costamani´s speciale og dette ses da absolut også i de modeller der der kommer ud af deres fabrikker i europa.

 

Boheme à la Costamani

Costamani er et dansk tøjmærke, der så dagens lys i 2015. Det er skabt af Merethe Wang og Maibritt Flycht, som begge har mange års erfaring indenfor modeverdenen, og de ved, hvad tøj betyder for mange kvinder.

Selvom der er tale om et forholdsvist nyt tøjmærke, så har det allerede opnået stor succes, og det er ikke uden grund. Sammen har de to gæve kvinder skabt et tøjmærke i en helt fantastisk kvalitet.

Costamanis tøjdesigns er stærkt inspireret af den smukke bohemestil, men de har givet den sit eget personlige præg ved at krydre den med rå, feminine og lækre detaljer.

Hvert stykke tøj er unikt og gennemtænkt ned til selv de mindste detaljer for at skabe et fuldendt look til den modebevidste kvinde. Alle kollektionerne indeholder et stort udvalg af lækre snit og nydelige mønstre i et væld af farver.

Du finder både nederdele, bluser, toppe og meget mere, og alle modellerne kan bruges i alle anledninger, uanset om der er tale om en almindelig dag på jobbet eller en festlig begivenhed. Costamani er derfor et fantastisk brand at have i enhver kvalitetsbevidst kvindes garderobe.

 

Smukt og feminint

Kvinder findes i alle størrelser og former, og det har kvinderne bag Costamani lagt væk på allerede fra start af.

Hvad end du er en kvinde med smukke, runde former eller en kvinde i en petit og dejlig størrelse, så vil du altid kunne finde lækkert tøj fra Costamani, der passer til lige netop din figur. Derfor har det danske tøjmærke valgt at have øje for smukke pasformer til alle kvinder uanset størrelse.

De mange detaljer på hvert et stykke tøj og det store udvalg af velsiddende snit er med til at understrege dette.

De hylder det feminine og de smukke kvindelige kurver ved at lade deres tøjkollektioner fremhæve dem. Med sine ofte fjerlette stoffer og bløde udskæringer er boheme både en smuk og romantisk tøjstil, hvilket kun understreges af Costamanis hyldest til kvindekroppen.