Costamani

Coastamani
SE HELE UDVALGET FRA COSTAMANI HER

Klik på billedet eller linket under billedet for at se de gode tilbud samt hele udvalget fra Costamani!

Costamani er et nyere dansk brand der startede med primær fokus på toppe. Men nogle succesfulde buksemodeller har ændret lidt ved dette. De er således nu implementeret godt og grundigt i deres kollektioner og kunderne forventer dem nu hver sæson i forskellige afskygninger.

Efterhånden har firmaet dog udviklet sig til at være et full concept brand, hvilket betyder, at du i dag finder alverdens modetøj i sortimentet fra det danske brand. Toppe med alverdens print og farver sprøjtes ud med enorm success.

Særligt i Danmark er Costamani enormt efterspurgt; man har derfor lagt sig i flere store multi brand butikker som Chopin Charlottenlund, hvilket blot underbygger mærkets appel. Herudover forhandles Costamani jeans også hos specielt udvalgte forhandlere af modetøj i Danmark – du kan derfor sagtens finde og købe dine nye jeans hos en dansk tøjbutik!

Costamani toppe i international stil

Den primære grund til deres succes skal uden tvivl findes i de unikke designs; stilen er international, hvorfor du kan regne med jeans og toppe, der fremhæver dine bedste kvindelige former. Pasformen er ydermere helt suveræn!

Den unikke og til tider specielle stil afskrækker nogle få – men ikke desto mindre har Costamani en fået loyal fanbase, der primært består af kvinder 25år – 35år. Med dette modebrand er du sikker på, at udstråle en selvsikkerhed, man aldrig går galt i byen med.

Desuden passer de stilfulde toppe og jeans til såvel fest som hverdag, hvilket særligt skyldes det danske firmas sans for detaljer.

Selvom der satses på det de kalder “full concept” er det stadig bukser og toppe i særdeleshed der er Costamani´s speciale og dette ses da absolut også i de modeller der der kommer ud af deres fabrikker i europa.