Continue Cph

Continue Cph er et dansk tøjmærke, der blev lanceret i 2017. Det er altså et nyt mærke på markedet og endnu en deltager i konkurrencen om de købelystne kunder. Og her tænker du måske; ”endnu et blandt mange” og ja, Continue Cph kan da heller ikke rigtig få fat i kunderne.

Continue Cph er endnu et dansk mærke blandt mange, og dette nye danske tøjmærke adskiller sig da heller ikke synderligt fra de sædvanlige, velkendte mærker på flere parametre. Tvætimod. Derfor har mange dog også valgt at opsige samarbejdet med Continue Cph og du kan derfor finde gode tilbud på de sidste varer.

De har hovedsæde i nordsjællandske Espergærde og er udspringer af det anerkendte danske mærke Saint Tropez, der er  kendt for at producere lækre designs i materialer af god kvalitet.

Denne egenskab har Continue Cph dog taget til sig og lægger dermed meget vægt på, at deres produkter er af højeste kvalitet, hvormed de udbyder produkter i lækre materialer. Continue Cph adskiller sig som sagt ikke meget fra mange andre danske mærker ved at tilbyde varer til billige priser. Her er du altså sikker på, at finde alt til en pris, hvor alle kan være med.

Det helt specielle ved Continue Cph er, at de kører ekspres kollektioner – du får altså flere fede kollektioner fra dette mærke at se end man typisk gør ved andre mærker, som kun hører nye kollektioner i takt med årstiderne. Her taler vi om et mærke, som følger trenden på en hurtigere facon.

 

Har du brug for en ny garderobe?

Hvis du står overfor en fornyelse af din garderobe, så er du kommet til det helt rette sted. Du kender sikkert til at stå foran spejlet hver morgen og se på den store mængde tøj, der hænger i dit skab, men alligevel har du en følelse af, at du ikke har noget at tage på.

Du har få yndlingsting, som er en sikker vinder hver gang, men alt det andet er ligegyldigt, kedeligt eller svært at matche med det resterende tøj i din garderobe. Du kender sikkert også til, at alt det tøj, der hænger i din garderobe, alt sammen minder lidt om hinanden; samme farver, samme snit, samme stil.

Hvis du kan nikke genkendende til disse følelser, så er det en god idé at rette opmærksomheden mod Continue Cph.

De tilbyder nemlig fantastisk smukt tøj til gode priser, der vil klæde enhver garderobe. Tøjet er præget af fine detaljer, mønstre eller farver og du er dermed sikker på, at du ikke blot tilføjer endnu en, af de der ligegyldige og kedelige ting til din garderobe.

Hvis du køber Continue Cph får du klassiske designs med et tvist af noget nyt og spændende, hvilket kan pifte enhver garderobe op.

Ligeledes tilbyder Continue Cph en række produkter, der både kan tones op og ned og derfor er de multifuntionelle i form af, at de er velegnede både til hverdag og fest. Hvis du køber Continue Cph er du altså sikker på, at få flot tøj, forskellige muligheder, god kvalitet og dansk design.

 

Mange fine produkter

Hos Chopin.dk forhandler vi ikke længere Continue Cph men vi har et bredt udvalg af mange andre fine produkter. Der er naturligvis flere måder at handle Continue Cph på. Flere butikker forhandler det nye mærke, men i de fleste tilfælde er det små udsnit af den ellers brede kollektion, hvor der ligeledes er risiko for, at lige din størrelse er udsolgt.

Du får altså svært ved at finde et ligeså bredt udvalg i en fysisk butik, som du finder her hos os. Når du klikker ind finder du straks hele kollektionen af tøj fra Continue Cph og du kan nemt scrolle igennem de mange muligheder og se om der er nogle produkter, der vækker din interesse.

Hvis du finder lige det Continue Cph-produkt du ønsker dig, så bestiller du det nemt og bekvemt hjem til din adresse.

Hvis du er i tvivl om hvilket mærke du skal gå efter kan du tjekke det store udvalg i vores butik, Chopin, der ligger på Jægersborg Allé 17 i Charlottenlund. Her finder du et ligeså stort udvalg af Chopin tøj.

Så hvis du hellere vil se produkterne og mærke materialet inden du bestiller, så tag din mor, søster eller veninde med og tjek alle de fede varer ud vi har.

Vi kan garantere, at der vil være masser af fristelser – både fra Mos Mosh og mange andre lækre mærker. Du finder – ligesom her på Chopin.dk – blandt andet populære mærker som Birkenstock, Aigle, Liebeskind Berlin og meget mere. Butikken har åbent alle dage, undtagen søndag.