Blue Sportswear

Vil du se hele udvalget af Blue Sportswear så klik her »

Se også de gode tilbud der er på Blue Sportswear. Blue Sportswear er sporty brand der signalerer en power og energi, krydret med den absolut bedste kvalitet af pima bomuld. Derfor er mærket helt unikt!

Pima bomuld er stærkere end almindelig bomuld og vil derfor have større slidstyrke, da det også vil forblive smukt i længere tid selv efter mange vasker.

Blue Sportswear er på én gang både afslappet, råt og moderne – en kombination som det store mærke har valgt at strømline alle deres kollektioner efter. Du kan med andre ord altid forvente lidt ekstra, når du iklæder dig dette sweat- og sportstøj.

Mærket har fra start af satset på, at appellere til udadvendte og selvsikre kvinder, der tør vise deres stil frem. Ydermere satses der benhårdt på førsteklasses materialer, hvilket vi i øvrigt vil kigge lidt nærmere på senere. Designet er dog det første, man bliver betaget af, når man nærstudere sortimentet.

Med et råt og afslappet design i hovedsædet formår man at appellere til en bred del af befolkningen, der kun ønsker det bedste af det bedste indenfor design og kvalitet! Måden hvorpå Blue Sportswear skruer deres kollektioner sammen på, gør mærket til noget helt specielt. Dette har mange danske kvinder fået øjnene op for, hvorfor mærket i dag er enormt populært på disse breddegrader – og det er ikke uden grund!

 

Blue Sportswear er på mange måder et unikt mærke

Evnen til at forene smukke, sporty designs med kvalitets materialer gør Blue Sportswear til et mærke i en klasse for sig selv.

Uagtet om du benytter det afslappede tøj til yoga-timen eller en tur i det lokale indkøbscenter, så vil du med garanti føle dig godt tilpas.

Blue Sportswear har valgt udelukkende at benytte sig af komfortable førsteklasses materialer, hvilket i sidste ende munder ud i enormt behageligt tøj, som kan bæres til et væld af lejligheder.

Pimabomuld, alpaca og silke spiller altid en stor rolle, når de 7-8 årlige kollektioner bliver lanceret.

Sidstnævnte forhold er også med til at gøre Blue Sportswear til noget specielt; således har man ikke 1-2 årlige kollektioner, som mange af de helt store brands, men derimod 7-8 eksklusive (og mindre) kollektioner. På denne måde kan du altid blive klædt på til årstiden.

Farvemæssigt har man fra mærkets side af valgt en klassisk strategi, der indebærer varme og ofte neutrale farver. Hvid, sort, rød og abrikos er blot et lille udvalg af de mange farver på paletten.

 

Stilen er sporty, casual og cool

Blue Sportswear beskriver selv deres tøj som cool og caféagtigt, hvilket rammer mærket godt ind. Man kan nemlig bære det stilfulde sportstøj til stort set alle begivenheder, uagtet om der er tale om en time i det lokale fitnesscenter eller en tur på strøget med veninderne.

Caféturene bliver uomtvisteligt væsentligt mere behagelige med det komfortable modetøj, hvor du altså får alt det behagelige, uden at gå på kompromis med designet.

Hvis du stoler på dig selv og gerne vil fremstå selvsikker og udadvendt, så er Blue Sportswear helt sikkert som skabt til dig. Mange moderne og afslappede kvinder har allerede taget mærket til sig, så hvem ved om du er den næste?

Der er i hvert fald nok grunde til at pifte garderoben op med tøj fra Blue Sportswear, så tag et nærmere kig på det store sortiment og lad dig forføre.