Birkenstock sandaler

Find de perfekte Birkenstock dame sandaler her »

Birkenstock ArizonaMed et par klassiske Birkenstock sandaler kan du være sikker på, at du ikke går på kompromis med komforten, når du leder efter de helt perfekte sommer-sandaler. Find en Birkenstock sandal, der passer til din personlige stil

Det er vigtigt, at du altid har et par gode sandaler at bruge, når den danske sommer nærmer sig.

Et par gode sandaler er ikke blot pæne og elegante, men også komfortable. Derfor vælger mange danskere at iføre sig de klassiske Birkenstock sandaler, som har været på markedet i mange årtier.

Skoene er en favorit, som stadig bliver ved med at vende tilbage hvert år, grundet deres behagelige såler. Har man blot prøvet at gå i et par Birkenstock dame én gang, er det nemlig de færreste der går tilbage til almindelige sommersko.

Skoene er yderst holdbare, og mange vælger derfor at investere i en god model, som kan holde i mange år.

Den klassiske Birkenstock model består typisk af to simple remme, samt verdens mest behagelige sål.

Den berømte sål sparer mange forbrugere for vabler og dårlige ankler, da den giver foden den ultimative støtte. Samtidig er denne sandal pæn at se på, og kan derfor bruges sammen med et utal af forskellige looks.

 

Køb Birkenstock hos Chopin

De fleste sandaler kan købes unisex, og er således både populære for kvinder såvel som for mænd. Hos os kan du købe Birkenstock sandaler i både kvinde og herremodeller, samt i langt de fleste størrelser.

Vi tilbyder både den klassiske og velkendte model, men også mærkets mange andre flotte modeller.

Birkenstock dame skoene kommer i mange forskellige modeller og selve fodsengen kommer i to forskellige udformninger.

Det er derfor vigtigt at undersøge hvilken model, der er bedst for ens fødder. Man skal vælge den rigtige størrelse og den rigtige model.

Efterhånden fås Birkenstock sandaler i mange mere moderne modeller. Ikke som før i tiden hvor udvalget mere lå i den ortopædiske afdeling.

Nu fås de også i “Snake” sølv, glimmer og mangle andre mere moderne udgaver samt i billigere modeller hvor skindet er uægte eller “vegan” som nu er det nye udtryk for kunstigt læder.

 

Vælg de rigtige sandaler

For at få det optimale ud af den ortopædiske sko, er det vigtigt, at man vælger den rigtige størrelse. For at finde den rigtige størrelse, skal man måle længden af ens fod. Størrelserne starter ved 35 og går op til størrelse 42. Mellem hver størrelse er der 5-10 mm i forskel.

Størrelse 37 er således til personer med fødder, der måler 240 mm, en størrelse 38 er til personer med en fodlængde på 245 mm og således går det op ad. Foden måles bedst fra tåspids til hæl.

Når man har fundet den rette størrelse, skal man bestemme om skoen skal være en bred eller smal model. Den brede model kaldes for den almindelige model og kan kendes på skoen ved omridset af en fod, hvor den smalle models logo er fyldt ud.

Da mærket passer til de flestes danskeres skosmag, f. eks til et sæt fra Mos Mosh, er det også helt oplagt at du og veninderne går på jagt i Birkenstocks kollektioner.

Der er helt sikkert noget for jer alle, og I vil få nogle super gode timer til at gå med at finde den perfekte Birkenstock sandal til hende som snart skal på ferie, nogle lækre sandaler til hende som har slidt alle de gamle par op, og den sejeste butik til hende som har brug for at blive forkælet ekstra meget.